Rólunk

A történelmi középpontban

Vendégházunk az Alföld egyik közkedvelt városában Szarvason a Trianoni Nagy Magyarország geometriai középpontja közvetlen szomszédságában a Holt-Körös partján található. Szarvas város és környéke rengeteg kirándulóhellyel és látnivalóval bővelkedik.

Ez a csendes, nyugodt környezet ideális választás családoknak, barátoknak, horgászoknak, ha aktív pihenésre, kikapcsolódásra vágynak. A 8+5 fős ház szobáiból csodálatos kilátás nyílik a Körösre és a szemben található arborétumra és a malomra. Leírhatatlan látvány a naplemente, amit a víz közelsége még inkább fokoz.

A történelmi középpontban

A hatalmas udvar nyugodt kikapcsolódást biztosít minden korosztály számára. A kinti sütögetéshez/főzéshez fedett kerti konyha, szalonnasütő és kiülő kínál lehetőséget. 

Akár egész napos horgászat, evezés és fürdőzés vár mindenkire, melyhez saját stég, négyszemélyes csónak, és egy SUP áll rendelkezésre.

Ha házias ízekre, friss gyümölcsökre, zöldségekre, tojásra, lekvárokra vagy akár befőttre vágyik, saját gazdaságunkból térítés ellenében rendelésre beszerezhető.

Ti is eljönnétek?

A gazdaság kínálata

szelmalom-vendeghaz-szarvason